anti blaf band met spray

door Lilee
(Noord Holland)

Er zijn ook anti blaf banden die NIET op stroom werken maar op een pufje, een spray. Dus helemaal geen pijn.

Ik heb een hond weg moeten doen omdat hij blafte, jankte en gilde zodra ik uit zicht was, en stopte pas wanneer hij me weer zag. Ik ben alleenstaand, de eerste maanden was ik thuis, later werkte ik maar 4 uur, er moest tenslotte ook brood op de plank komen en bovendien had ik ook een andere hond, die blaft nooit. Dus zo alleen was hij niet.
Ik kon niet douchen, boodschappen halen, alleen naar het toilet, en al helemaal niet naar mijn werk.

Buiten mijn werk draait mijn leven helemaal om mijn honden. Maar ik was op van de zenuwen, een straat vol met boze buren, iedere dag een ondergepist huis of bench. Ik durfde niks meer.
Helaas kan niet iedereen zich iedere dag een hondenoppas veroorloven, zeker niet als alleenverdiener met een minimuminkomen.
Tenslotte moet er ook gewerkt worden, niet iedereen kan van de lucht leven en de hele dag bij zijn hond zitten, of de kinderen er mee opzadelen, die er vervolgens niet naar omkijken, omdat ze de ook de hele dag werken (maar dat is een andere discussie)

Ik heb mijn hele leven honden gehad, ik heb ruim 10 jaar een hondentrimsalon gehad, getraind, zelf les gegeven op een hondenschool dus ervaring genoeg.

Maar als ik dit nog een keer moet mee maken ga ik zeker zo'n band proberen.

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Waarom mijn hond blaft.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »