Benji is mijn vriend voor het leven.

door Anonieme Akita-fan
(Den Haag)

Benji

Benji

Zoals men zegt koop nooit een hond door een film.

Bij ons is het overkomen. Toen wij deze film zagen, waren wij zo onder de indruk van het ras soort Akita dat wij meteen smolten en verliefd raakten op deze prachtige diersoort.

Wij hadden nog nooit van een Akita gehoord, maar toen zijn wij gelijk gaan zoeken op het internet naar de beschrijving van deze rassoorten.
Het karakter van deze honden stond ons ook zo aan.

Wij hebben altijd kleine hondjes gehad, nog nooit een grote, en dat was natuurlijk ook zeker een verandering wat je niet gewend bent.

Toen zijn wij op zoek gegaan, en ja hoor er was er nog 2 uit het nest. Ik had 's avonds gebeld, en ik kon natuurlijk de andere dag terecht, om te kijken.

En ja hoor daar stonden er twee.... Ik pakte de witte op, en zij gelijk die wil ik. Hij had zulke zielige oogjes hij keek zo 'treurig', naar ons tot op de dag van vandaag nog.

Hij heet Benji ach het is zo schatje hij is nu 5 mnd oud. Wij hebben inmiddels al veel meegemaakt met Benji. Op de dag dat wij hem mee namen naar huis, heeft hij nog nooit vaste ontlasting gehad. Wij zijn al zo vaak met hem naar de dierenarts geweest, voor allerlei onderzoekjes. En hij ging altijd vrolijk mee naar binnen.

Nu gaat het gelukkiger wat beter met Benji. Wij hebben nog twee andere witte hondjes (kleine) waar hij heel goed mee omgaat. Het is echt een hele lieve schat, hij houdt veel van spelen met andere honden lekker los rennen. Hij luistert heel goed. En wat zo bijzonder is aan Benji dat hij oogcontact met je zoekt, En dan komen we weer terug op zijn lieve zielige oogjes.

Ik zal zeker mijn oudere kleine hondjes niet afvallen, maar ik wil nooit geen andere ras soort meer als de Akita Inu.

Ik hou nu al heel veel van hem.

Liefs Benji

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar index-jouw-hond.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »