Benjy onze herder blaft extreem veel

door Gerda
(kantens (Groningen))

Benjy is onze lieve herder, maar hij blaft wel erg veel. Bijvoorbeeld als er vreemden komen - dat is normaal - maar ook als mijn man of zonen thuis komen gaat hij enorm te keer en is niet tot bedaren te brengen, en zelfs als mijn zonen 's morgens vroeg naar beneden komen. En dat begrijp ik niet ze zijn in huis dus waarom dan zo erg blaffen alsof er een vreemde langs komt.

doen wij iets fout waarom hij zo luidruchtig is?

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat hij bij thuiskomst van het gezin of als ze naar beneden komen 's morgens niet zo erg te keer gaat? We wonen in een rijtjeshuis dus is wel erg voor de buren. Vooral om dat 1 van mijn zonen soms rond 12 uur 's avonds thuis komt. Heeft iemand een oplossing dan hoor ik dat graag.

Groetjes,
Gerda

Comments voor Benjy onze herder blaft extreem veel

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Jun 28, 2013
Blaffen uit opwinding/van vreugde
door: Anonymous

Wat je beschrijft Gerda, herken ik bij mijn eigen hondje ook. Je herder blaft als je zoon thuis komt of naar beneden komt van pure opwinding en blijdschap. Is niet te vergelijken met het blaffen tegen vreemden. Bij mijn hondje, die als een achterlijke tekeer gaat als ik thuis kom, doe ik als volgt: ik hang mijn jas op en negeer zijn geblaf. Op het moment dat hij rustig wordt en niet meer blaft, geef ik hem een dikke knuffel en een snoepje. Als je dit consequent volhoudt, zal het geblaf uiteindelijk minder worden en ophouden. Zeg tegen je buren dat je bezig bent met een training om je hond rustiger te krijgen, maar dat dit een paar weken kan duren. Blijf gewoon volhouden en je zult merken dat het minder wordt. Succes ermee!

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Waarom mijn hond blaft.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »