Bordeaux dog teef van 7 jaar

door Pascal
(Noord-Holland)

Mijn Bordeaux gaat als we een pup tegen komen in het bos of op de hei altijd op die pup liggen en klemmen. Ze bijt niet, maar ze houdt ze met man en macht het hondje vast. Pups gaan dan verschrikkelijk gillen, waardoor de eigenaar van die pup zich rot schrikt.


Ik trek mijn hond dan aan de halsband er vanaf en dan gromt ze altijd, maar ze doet nogmaals niets.

Dat grommen interpreteer ik als ergernis van mijn hond, van iets als laat me nou even. Verder heeft ze nog nooit gevochten of enig agressie gedrag vertoont naar niets of niemand.

Vandaag werd er door een soort hondenkenner gezegd dat ik mijn hond op de rug moet leggen en dat zij hoger in rang staat dan ik. Ik heb hier mijn grote twijfels over, want ze is heel gehoorzaam en nogmaals erg lief. Ik ben benieuwd wat jouw visie erover is. Moet ik voortaan gelijnd over de hei en het bos met haar?

Comments voor Bordeaux dog teef van 7 jaar

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Aug 30, 2017
Dominantietheorie is allang achterhaald
door: Barbara

Die hondenkenner heeft al jaren onder een steen gelegen. De dominantietheorie die hij/zij duidelijk aanhangt is allang naar het rijk der fabelen verwezen.

Op deze website kun je daar meer over lezen.

Sowieso moet je gelijnd over de hei en het bos om ervoor te zorgen dat de wilde dieren niet kunnen worden opgejaagd. Losloopgebieden uitgesloten natuurlijk; daar mogen ze wel los.

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Dominantie bij honden door Kangani.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »