Gedrag ivm duce men mopshond

door Faes veronika
(Westmalle)

Beste,


Gisteren ging ik zoals altijd mijn wandeling doen met Duce. Na zijn groot toiletje zag ik dat hij per ongeluk met zijn achterste poten in de behoefte van een andere trapte. Ik wilde dat schoonmaken en hij werd wat agressief en in staat om mij venijnig te willen bijten.

Ik probeer het nog eens maar tevergeefs. Vandaag ging ik terug wandelen en wilde eens zien of ik simpelweg aan zijn poten mocht komen. Maar dat het mocht, nee die aanleiding gaf hij mij. Durf niet, enfin heb het tegen mijn man gezegd. En hij zegt dat hij bij hem niks doet, maar ik denk dat hij het moest afvegen zoals ik het doe voorzichtig maar dan heeft die ook problemen hij heeft al wel eens laten merken dat hij niet graag aan de achterpoten laat strelen of afdrogen.

Hij heeft een normaal hondenleven. Ikzelf werk sinds vorig jaar 50 procent ben meer thuis. Ben er soms mee bezig en voor de rest doe ik mijn werk thuis. Tegen de avond is die speels springt van de zetel gaat graag zot lopen.

Enfin er is niks met zijn kussentjes of zijn poten. Heb dat met mijn ogen goed bekeken. Wat nu? Durf het niet te zeggen tegen mijn dochter. Die is 21 jaar zo zot van die hond en speels. Heb schrik van da te zeggen over die poten want dan gelooft ze me ook niet en probeert ze het uit en ben er zeker van dat die bij haar ook negatief gaat doen en dan ze is er zo close mee en het zotteke in spelen een van de dagen heeft die prijs wat ik denk misschien reuma maar ja wat nu?

Niemand gelooft mij en ondertussen als ik iets gaan zeggen gaan ze dat testen waar ik zo'n schrik voor heb en die mankeert echt niks want na zijn behoefte gaan die poten op en neer voor zijn geur achter te laten. Wat moet ik doen kan zijn poten niet meer afkuisen langs achter. Van voor wel, maar ho wee als ik naar achter ga.

Hij houd mij in het oog voor de rest luistert hij en heeft geen problemen met zijn neus en oren te laten reinigen. Kan er niet aan uit. Help. wat denk jij hij heeft vorige week zijn wasbeurt gehad en nagels ook na laten kijken heeft die tever gewest ale ik weet het niet meer kun je mij na deze brief raad geven? thanks van
harte liefs veronikatje

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Vragen & Antwoorden.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »