grommen en blaffen

door Liesbeth
(Belgiƫ)

Sinds twee weken begint onze hond te grommen en blaffen telkens als wij naar boven gaan om te slapen. Er is de laatste tijden niets veranderd in onze situatie dus voor ons is het een raadsel waarom hij dat doet. Het is een labrador gekruist met ? Zelfs een dierenarts kan er ons geen antwoord op geven. Wij hebben hem al van puppy bij ons maar weten niet waar hij vandaan komt daar hij achtergelaten was in een kartonnen doos. Na bijna zeven jaar doet hij nu zo ambetant. Weet iemand hier raad mee?

Comments voor grommen en blaffen

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Jan 23, 2014
Dierenartsen zijn geen hondengedragsdeskundigen
door: Barbara

Dierenartsen zijn opgeleid om diagnoses te stellen en de juiste behandeling uit te voeren. Zij zijn geen hondengedragsdeskundigen, al zullen ze best veel van hondengedrag afweten. Het beste kun je een hondengedragsdeskundige raadplegen zoals Angelique. Ze kan niet altijd direct reageren op vragen op deze site, maar je kunt haar wel bereiken via www.idealehondenbaas.nl.

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Stel je vraag over hondengedrag aan Kangani.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »