Hachi is een hele mooie film waar je tranen over je wangen blijven lopen

door Ali Yvonne Barendse
(Ijmuiden Noord-Holland)

Ik wil graag die film kopen, maar ik kan hem nergens vinden, weten jullie misschien een adres waar ik hem kan bestellen , of kopen. Ben al jaren op zoek naar deze film Hachiko, ik ben gek op alle hondenrassen en spaar ook veel over honden, maar ik heb 1 wens om deze film ook graag bij mij verzameling toe te voegen.


Ik zal jullie erg dankbaar zijn als ik deze film bij mijn verzameling toe te voegen.

-----
Redactie: Je kunt de film op dit moment nog online bestellen via --> https://www.puppies-en-honden.com/Hachifilm
----

Toen ik deze film op Tv zag liepen de de tranen over mijn wangen, en het bleef maar doorgaan, wat een trouwe hond , echt geweldig om te zien, zo'n trouwe hond had ik nog nooit gezien, en wat ik erg mooi vond dat ze een standbeeld van hem gemaakt hebben.

Deze film blijf bij mij elke dag door me hoofd heen gaan, ik wil hem graag kopen, maar ik kan hem nergens vinden, wat ik heel erg jammer vind.

Maar ik vind de mensen moeten goed nadenken, voor dat ze aan zo Akita's hondenras beginnen, dat is het zelfde met mij hond MIX: Stafford/pitbull, ze willen ook stoer doen met deze honden, en uit eindelijk belanden al deze honden in een asiel, waar ik erg om moet huilen. Mensen moeten beter nadenken welke ras bij hun past en dan goed over nadenken, hoe ze zo'n hond moeten opvoeden, en waar ze aan verbonden zijn dat geldt ook voor andere honden rassen, een hond is geen ding die je zomaar weg doet, het heb ook gevoelens net zo als een kind, sorry dit moest ik even kwijt,

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar akita-film-richard-gere.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »