Help! Alaskan Malamutepup huilt jankt en is onrustig zodra hij alleen is

door Julleke
(Liedekerke)

wij hebben al twee maand een Alaskan Malamutepup Als wij 's avonds gaan slapen kan hij wel een uur aan een stuk huilen, janken en heel onrustig zijn. Ook 's morgens wanneer mijn man naar het werk gaat om 5u laat hij de hond nog even uit. Dan gaat hij weer de bench in tot ik moet opstaan om 7u. Dan huilt en jankt hij weer een goed uur.

Daarna laat ik hem ook uit en ga ik ook werken. Op mijn vrije dagen ben ik de hele dag thuis met hem, maar zodra wij naar bed gaan huilt hij weer. We negeren het maar het wordt alleeen maar erger. Help!

Comments voor Help! Alaskan Malamutepup huilt jankt en is onrustig zodra hij alleen is

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Dec 26, 2012
huilen
door: Inge

En neem hem gerust mee naar de slaapkamer in zijn bench en als hij begint te huilen stel hem gerust op een rustige manier en ga weer slapen. Dan langzaamaan afbouwen en ja, zorg dat hij daags genoeg toelaatbare beweging krijgt en geestelijk moe wordt door met hem leuke spelletjes te doen. Is op internet van alles over te vinden.....laat een hond zelf denken hoe hij iets kan doen.
Dan zal hij 's nachts ook beter slapen

Succes!

Dec 13, 2012
Alaskan Malamute
door: Joke petiet

Beste,
het is mij duidelijk dat u zich niet voor de aanschaf van een Malamute heeft ingelezen, wat het ras betreft?
Het ras kan sowieso niet goed alleen zijn en moeten werken. Dus.... flinke einden met hem lopen. Nu is het nog een pup natuurlijk, dus moet u dat aanpassen qua de afstanden. Dat u allebei werkt is eigenlijk niet zo'n goed idee. De hond verveeld zich en laat dat merken. Bij hem is de dag begonnen en dus de lol en het verkennen, maar zoals ik moet begrijpen, gebeurd dat niet.
Ik weet ook niet hoelang hij alleen moet zitten. Is het een uurtje ok, maar halve dagen of erger nog een hele dag kan echt niet. Niet met een Malamute of husky maar ook eigenlijk niet met een andere hond.


Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Waarom mijn hond blaft.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »