Hond & baby

door Inge
(Belgïe)

Hallo

Ik meld me hier even om mijn verhaal te doen. We zijn bijna radeloos en niemand heeft tot nu toe kunnen helpen.

Ik heb sinds februari vorig jaar een dochtertje. We hebben de hond voorbereid op de komst, uitgebreid laten kennis maken en hij doet op zich best goed. Hij is onderdanig voor haar, hij toont interesse , gaat er naast liggen enfin tot zover geen enkel probleem.

Het probleem schuilt hem in het huilen. Als Lore huilt & tegenwoordig ook al als ze een beetje brabbelt dan huilt onze hond echt als een wolf. Niets of niemand kan hem hiervan afbrengen. Reeds van alles geprobeerd afleiding, beloning, hem bij je halen en duidelijk maken dat er niets scheelt.

Echt niets helpt ondanks dat iedereen wel een goede raad weet. Het wordt echt te erg. Iemand die een idee heeft wat we zouden moeten doen?

Alvast bedankt voor het lezen

Inge

Comments voor Hond & baby

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Wat is de oorzaak
door: Angelique van Kuijk | Kangani Mens en Hond in Balans

Hallo,

Begin met te kijken wat de oorzaak is. Zie je stresssignalen? Wat doet de hond als je je dochter rustig laat worden als ze huilt? Kun je hier zelf rustig bij blijven of probeer je van alles om de hond stil te krijgen, wat waarschijnlijk gepaard gaat met spanning. En dat zal de hond ook gespannen laten.

Lastig zo advies te geven, omdat ik het niet zie, maar zoek in de richting van stress.

Zelf rustig handelen. De hond een kluif geven waar hij lekker op kan kauwen, hierdoor wordt hij ook rustig. Wel opletten natuurlijk dat je dochter dit niet af kan pakken.

Succes!
Angelique
Kangani - Word de ideale hondenbaas

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Vragen & Antwoorden.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »