hond uit asiel - ze vertellen daar dat hij vrij dominant is en vaak gromt als je hem corrigeert aan de les

door Bert
(Antwerpen (Belgie))

Ik ben gaan zien naar Duitse Scheper. In het asiel vertellen ze mij dat hij dominant is; hij gromt als je aan de les trekt om hem te corrigeren.

Heeft volgens asiel één van de helpers in schoen gebeten maar niet doorgebeten. Verder weet ik hier niks van de dat hij 2 jaar oud is.

Wat te doen met de hond? Valt er aan te werken?

In het asiel willen ze hem laten inslapen omdat de hond moeilijk handelbaar is. Vraag is ook of castreren helpt om rustiger te worden?

Comments voor hond uit asiel - ze vertellen daar dat hij vrij dominant is en vaak gromt als je hem corrigeert aan de les

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

May 28, 2014
Met de juiste hulp kun je hier iets aan doen
door: Angelique van Kuijk

Hallo,

Je geeft maar weinig info, maar met de juiste hulp kun je hier zeker iets aan doen.

De hond heeft zowieso stress waardoor agressie ontstaat. Dit heeft NIETS met dominantie te maken en moet zeker NIET gecorrigeerd worden!

Zoek hulp om jou te begeleiden. En dan geen hulp die ook nog vanuit de dominantietheorie denkt en handelt, maar iemand die werkt volgens de nieuwste inzichten.

Een collega van mij woont in omgeving Antwerpen: Audrey Laurens van Het verdrag van Pluto. Zij werkt ook met TTouch zeer doeltreffend bij dit gedrag.

Neem a.u.b. contact op met haar!

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Dominantie bij honden door Kangani.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »