Hondenoppas.nl


(Rotterdam)

Altijd een baasje in de buurt

Altijd een baasje in de buurt

Hondenoppas.nl brengt mensen, die op zoek zijn naar een oppas voor hun hond, in contact met mensen die het leuk vinden om tegen betaling andermans hond in huis te nemen. Je kunt je gratis registreren als baasje of als oppas.


ContactgegevensE-mail: info@hondenoppas.nl
Correspondentieadres: Brandkraanpad 177 (geen bezoekadres), 3063 SC Rotterdam

Persbericht 28 maart 2013=== PERSBERICHT ===

Hondenoppassers melden zich massaal aan!
Ieder jaar weer zitten hondenopvangcentra en hondenpensions overvol! De hondenpopulatie in Nederland wordt steeds groter en hondeneigenaren stellen bovendien steeds meer eisen aan hun verblijf. Opvang in een huiselijke omgeving is hierbij een vaak gehoorde wens. Ondernemer en oprichter van Hondenoppas.nl, Mark Smeets, ondervond zelf hoe lastig het was om een prettig logeeradres te vinden voor zijn eigen hond. Hierdoor kwam hij op het idee voor opvang bij een oppasadres in huis.

Sinds 1 februari 2013 is de website www.hondenoppas.nl online. Dagelijks melden tientallen hondenliefhebbers uit heel Nederland zich hier op aan, omdat ze het leuk vinden om een hond van iemand uit de buurt in huis op te vangen. Aanmelden kan gratis waarbij men de vrijheid heeft zelf de oppastarieven te bepalen. Een ideale mogelijkheid voor mensen die op zoek zijn naar gezellig thuiswerk. Ook voor diegene die lekker actief wil zijn maar een maatje nodig heeft om hem te vergezellen tijdens bijvoorbeeld een wandeling. Of gezinnen die altijd al een hond wilden, maar niet konden of nooit de stap hebben durven zetten. Opvallend veel hondeneigenaren hebben zich aangemeld. Vaak omdat ze op zoek zijn naar een speelkameraadje voor hun eigen hond. “Of je nu één of twee honden uitlaat” aldus één van de hondenoppassers.

Dankzij de unieke zoekmogelijkheden van de website is het mogelijk om eenvoudig en snel dé perfecte hondenoppas in de buurt te vinden. Er kan gericht worden gezocht op woonplaats, postcode of zelfs op woonwijk. Als er op korte termijn een oppas nodig is, zorgt Hondenoppas.nl voor een snelle reactie. Wanneer er wordt gereageerd op het profiel van een geschikte oppas, stuurt Hondenoppas.nl direct een e-mail en een sms bericht naar deze persoon. Zo kunnen baas en oppas snel met elkaar in contact komen.

Iedere hond is anders. De ene wil de hele dag op de bank liggen en lekker knuffelen, de andere wil het liefst rondrennen of met soortgenootjes het bos in. Persoonlijke wensen kunnen door de grootschalige opzet van hondenpensions lang niet altijd worden vervuld, maar krijgen bij een hondenoppas alle aandacht. Dankzij de uitgebreide filtermogelijkheden van Hondenoppas.nl, zal er altijd een liefdevol adres in de buurt gevonden worden die het beste bij de wensen van zowel de hond als de baas zal aansluiten.

www.hondenoppas.nl is er voor iedereen die gek is op honden!

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Hondenprofessional Gids.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »