Hondenrassen met foto

Op deze pagina verzamel ik de hondenrassen met foto op basis van de verhalen van onze websitebezoekers die ze in de mini-forums achterlaten.

Zet ook jouw hond in de spotlights !

Via de verhalenrubrieken op deze website kun je je verhaal kwijt en tot 4 foto's van je hond.

Als je bij je verhaal minimaal 1 foto plaatst wordt je hond óók op deze pagina geplaatst. Dubbel PR dus voor jouw viervoeter.

Alle rassen, kruisingen en hondjes van onbekende herkomst zijn hier welkom!

Japanse hondenrassen met foto

In deze rubriek vind je behalve de echte Akita's (vroeger 'Japanse Akita' of 'Akita Inu' geheten) ook kruisingen en 'oude' varianten zoals de Great Japanese Dog (nu American Akita).

Akita pup - Kenshi

Jos ging gericht op zoek naar een Akita, nadat hij verliefd was geworden op dit trouwe en loyale hondenras. We hebben wat op en neer gemaild en na enige tijd schreef Jos vol trots dat hij eigenaar was van een mooie Akita pup. Nu is het tijd om Kenshi aan jullie allemaal te laten zien.

Lees het verhaal van Kenshi »

Akita pup - hondenrassen met foto

Kensho en Reza vonden elkaar op Hyves, waarop Kensho haar uitnodigde zich hier voor te stellen. Ze was toen pas 8 weken oud en kwam net kijken. Reza gaat nog heel veel leren en wordt een hondje met veel verhalen.

Lees het verhaal van Cézanne »


American Akita - hondenrassen met foto

Lola is een American Akita van 2,5 jaar oud (op de foto). Ze is opgegroeid in een roedel Husky's en wil natuurlijk niet thuisblijven als die lekker gaan rennen. Zo kon het gebeuren dat Lola ook meemocht en daar beleeft ze heel veel plezier aan.

Lees het verhaal van Nuyvilaq »


Akita - hondenrassen met foto

Bobbie is een Akita die er helaas niet meer is. Op 12 jarige leeftijd is dit lieve prachtbeest overleden. Volgens de legende wachten honden op hun baasje aan het einde van de regenboogbrug.

Lees het hondenverhaal van Fiona »


Akita - hondenrassen met foto

Tomiko is hier een 5 jarige Akita en een echte knuffelbeer. Dat is wel anders naar andere honden toe, want dan trekt hij zo zijn ketting kapot alsof het niets is. Maar gaat Tomiko uit logeren in een hondenpension, dan gaat het juist weer wel goed.

Lees het verhaal van zijn coach »


Akita Aika - hondenrassen met foto

Japanse Akita's komen in 3 kleurvarianten: goud, wit en brindle. Aika werd gekozen uit een nestje van 7 Akita puppies: ze was het enige bolleke wol dat niet kwam aanlopen. Zo ging het kleinste pupje uit het nest naar huis met Welpke.

Lees het verhaal van Welpke »


Akita - hondenrassen met foto

Akita Aiko heeft 2 gehoorzaamheidscursussen gevolgd en luistert goed. Ze mag en kan dan ook lekker loslopen in het bos. Helaas heeft ze ook wat negatieve ervaringen opgelopen op een hondenschool.

Lees het verhaal van Veronique »


Witte Akita Benji - hondenrassen met foto

Lianda maakte kennis met de Akita via de film en ging op zoek naar haar eigen Hachi. Ze vond Benji, die haar met zijn treurige oogjes aankeek.

Lees het verhaal van Lianda »


great japanese dog - hondenrassen met foto

Mayra is een Great Japanese Dog van 6 jaar die altijd vriendelijk is naar mensen en kinderen, maar ze heeft zo haar voorkeuren waar het andere honden betreft.

Lees het hondenverhaal van Tiny »


Akita Kensho

Herken je deze? Het is Kensho, mijn Akita. Hij wilde toch ook in dit rijtje niet ontbreken. Dit hondje is geen digibeet, want hij heeft zijn eigen Hyves en Facebook profiel. Alleen de Twitteraccount mag hij (nog) niet aankomen.

Lees over Kensho op zijn allereerste website »

Chinese Chow-chow met foto

Chow-chow - hondenrassen met foto

Op de foto zie je Kaylee die 14 jaar trouwe dienst heeft verleend. Kaylee had minder geluk, want bij haar werd al na 5 weken een heupaandoening geconstateerd. Ze is vertrokken… naar de regenboogbrug.

Lees het verhaal over Kayran »

Siberische Husky met foto

Husky - hondenrassen met foto

Loppa is een Siberische Husky van 2 jaar oud (op de foto). Ze gaat bijna overal mee naartoe met haar baasje die helemaal verliefd op haar is. Voor haar komst werd het huis opgefleurd door een andere Husky, die helaas maar 4 jaar is geworden.

Lees het huskyverhaal van Linda kadel »

Sint Bernard honden met foto

Sint Bernard - hondenrassen met foto

Boy is een Sint Bernard pupje die ons inmiddels alweer heeft verlaten. Het lijkt erop dat ie is doorgefokt, maar het kan ook komen doordat zijn leven een slechte start heeft gekregen. Het verhaal van zijn baasje is een waarschuwing tegen broodfokkers en puppyfarms.

Lees het verhaal van Kelly »

Afghaanse Windhonden met foto

Afghaanse Windhond - hondenrassen met foto

Dit is een verhaal over 8 Afghaanse windhonden die graag voor de camera staan. Ze zijn niet slaafs… eerder een tikkie eigenwijs.

Bekijk de commercial van Harriët »

Hondjes van onbekend ras met foto

hondenrassen met foto

Waar zon is, is schaduw - en waar liefde en leven is, volgt ook een keer afscheid en verdriet. Afscheid nemen van een trouwe metgezel na 9 jaar is erg verdrietig. Op de foto zie je Ricky, het superhondje van Maya.

Lees het verhaal van Maya »


Zet ook jouw hond in de spotlights !

Via de verhalenrubrieken op deze website kun je je verhaal kwijt en tot 4 foto's van je hond.

Als je bij je verhaal minimaal 1 foto plaatst wordt je hond óók op deze pagina geplaatst. Dubbel PR dus voor jouw viervoeter.

Alle rassen, kruisingen en hondjes van onbekende herkomst zijn hier welkom!

Hondenverhalen zonder foto's

Helaas worden er ook hondenverhalen ingestuurd zonder foto. Ik noem ze daarom hieronder.


Pay it forward & deel dit met je vriendenWordt nu lid