Hondentraining Heerhugowaard Noord Holland

door Yvonne van der Meer
(Heerhugowaard)

Hondentraining

Hondentraining

Bij Hondentraining Yvonne van der Meer staat een goede relatie tussen hond en eigenaar voorop. Een goede relatie tussen pup, honden, kinderen en eigenaar begint met wederzijds respect en begrip, maar vooral kennis!


Om uw hond op de juiste manier op te voeden/begeleiden en trainen is het van belang dat u inzicht heeft in het natuurlijk gedrag, leerprincipes en vooral de communicatie van uw hond.

Ons doel is dat u en uw hond elkaar beter leren begrijpen en op die manier een band van respect en vertrouwen met elkaar zullen krijgen!

Bij Hondentraining Yvonne van der Meer kunt u terecht voor bijna alles wat met puppy’s en honden te maken heeft. Zo organiseren wij regelmatig leuke workshops of u kunt de opleiding praktijk hondentrainer volgen. Houd de site in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Jong geleerdHondentraining of een puppycursus, hoe jonger je begint met een puppycursus hoe sneller je resultaten ziet. Jonge pups tussen de 7 en 12 weken leren enorm snel. Onze puppycursus is daarom ook praktijkgericht en hondentraining geeft u en de pup professionele begeleiding waar er gekeken wordt naar de combinatie pup/hond en eigenaar.

KinderenKinderen werken nog veel met hun intuïtie, iets waar honden en tevens ook vele andere diersoorten heel gevoelig voor zijn. Zij gebruiken dezelfde energie om te kunnen leven en overleven. Een dier is altijd eerlijk en probeert ons iets terug te geven waar wij van kunnen groeien en leren in ons zelfvertrouwen. Deze fijngevoelige signalen kunnen kinderen heel goed opvangen. De band tussen dieren en kinderen zal op deze manier alleen maar groeien. Hondentraining heeft ook speciale trainingen voor kinderen met autisme,

Contact:
Yvonne van der Meer
info@hondentrainingen.nl
http://www.hondentrainingen.nl/

Comments voor Hondentraining Heerhugowaard Noord Holland

Gemiddelde waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Dec 16, 2013
Waardering
starstarstarstarstar
Zeer tevreden
door: Charlotte

Wat een ervaring, trainen met honden op de manier dat Yvonne dat doet! Het werken met de honden gebeurt met zo veel gevoel, met zulk respect voor de hond, nooit eerder maakten wij zoiets meegemaakt. En dat allemaal binnen in een warme trainingshal!
Wij zijn dankbaar dat we via via bij Hondentrainingen terecht zijn gekomen, iedere training zijn we blij met de keuze die we gemaakt hebben, nl om te gaan trainen bij Yvonne!
Charlotte en Hans

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Hondenprofessional Gids.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »