ISIS (2007-2014) Free Helping Spirit

door Lidy
(Competa, Andalusia, Spanje)

Isis 2007-2014

Isis 2007-2014

Lieve Isis, Gisteravond hebben wij jou gevonden na dagen van zoeken. Geheel onverwacht ben je van ons weggegaan en heb je jouw eigen plekje opgezocht om in te slapen.

In november 2007 kwam je in mijn leven, ik was aan het wandelen en jij vond mij. Ik nam jou in huis, gaf jou water, eten en een eigen mand. Je bent nooit meer weggegaan!

Je was er voor mij in moeilijke tijden en voor vele anderen ben jij een soort Lassie: jij bent ons komen halen toen buurhond Otto dreigde te verdrinken, jij dook plotseling op bij iemand die ziek in het gras lag en wachtte bij haar tot er hulp kwam, je legde jouw hoofd op de benen van mensen met een rolstoel en waakte de hele dag over ze. En mensen die bang voor honden waren gingen helemaal genezen terug na jouw 'behandeling'.

Jij was een heel bijzonder iemand, niet zomaar een hond. Je werd ook heel erg ziek maar we kregen jou weer beter en daarna ben je een voorbeeld geworden voor de vele charities die honden met Leishmaniosis proberen te herplaatsen. Dit zal ook zo blijven: jij wordt de mascotte dus ook in jouw leven hierna op aarde zul je nog zoveel betekenen.

Lieve lieve princes: je hebt net jouw eigen plekje op de berg gekregen met een prachtig uitzicht en als ik de regenboog weer zie zal ik altijd aan jou blijven denken. Dank je dat je mijn maatje wilde zijn: ik zal jou eeuwig blijven missen.

Isis: tot over de regenboogbrug meisje. xxx

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Herdenk je hond - Honden In Memoriam.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »