Win een grote zak hondenvoer!

In de zomer van 2013 mochten we van Jumbopet twee zakken hondenvoer van het merk Cavom weg te geven aan onze lezers en lezeressen.

Deze actie is inmiddels afgelopen en de winnaars Lydia en Oona zijn in augustus per e-mail geïnformeerd.

Hoe kon je een zak hondenbrokken winnen?

We zijn op zoek naar de beste, meest hilarische, tranenroerende of informatieve verhalen over honden van jouw hand. Het moet dus wel een origineel en uniek verhaal zijn dat je zelf hebt geschreven. Op deze website vind je diverse minifora waarin je je verhaal kwijt kunt. Per verhaal kun je 4 foto's uploaden ter illustratie.

Kies een rubriek, scroll naar het inzendformulier en vertel je verhaal »

Vind je geen passende rubriek, kies dan voor de algemene categorie "Onze Hond" (de eerstgenoemde).

REGEL 1 We zijn op zoek naar verhalen rond de 500 woorden, maar langer mag ook. Als voorbeeld en inspiratie verwijzen we je graag naar deze hondenverhalen.

REGEL 2 Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen bij inzenden van je verhaal. Je e-mailadres is veilig, wordt nergens gepubliceerd en je ontvangt geen spam van ons. We hebben het nodig om contact met je op te nemen over deze winactie.

Over de prijs

Cavom hondenbrokken

De twee winnaars ontvangen ieder een zak Cavom hondenbrokken van 5 kilo naar keuze (compleet, compleet junior of compleet senior).

Cavom compleet is een volledige, natuurlijke voeding voor volwassen honden. Cavom compleet is licht verteerbaar en opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. Cavom compleet is ook uitermate geschikt voor honden die prestaties moeten leveren.

Meer over Cavom »

Ook verkrijgbaar als junior of seniorbrokken

Cavom hondenbrokken voor junior of senior honden

Kies een rubriek, scroll naar het inzendformulier en vertel je verhaal »

Over deze winactie

  • Deze winactie wordt gesponsord door Jumbopet.
  • De winactie loopt t/m 31 juli 2013.
  • Je mag meerdere keren meedoen om je winkansen te vergroten.
  • Alle inzendingen worden gescreend voor plaatsing en moeten voldoen aan de reguliere voorwaarden (zie link 'submission guidelines' op de inzendformulieren).

Prijsuitreiking

De winnaars worden in augustus 2013 bekend gemaakt op deze website. Zij worden door ons persoonlijk benaderd via het opgegeven e-mailadres. Zij kunnen dan hun keuze en NAW-gegevens doorgeven om de prijs in ontvangst te nemen.

Kies een rubriek, scroll naar het inzendformulier en vertel je verhaal »


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »