Kay deel 1

door Marinka

Kay en Marinka

Kay en Marinka

Ik heb al eens een verhaaltje over Kay gedaan maar kan het niet laten om nog een keer te doen! Hij is inmiddels 6 maanden dus een mooie leeftijd om wat over te schrijven. En ik heb heel wat te vertellen inmiddels


The beginningMijn vriend en ik wilden al een hele tijd een hond. Vroeger hebben wij beide altijd thuis honden gehad en samen zelfs 3 honden lange tijd als logeetjes gehad. Maar nooit een van/voor ons zelf.

Ik ben altijd helemaal weg geweest van Husky’s maar begreep ook dat onze levensstijl hier niet op aansloot (veel activiteit) en legde mij er bij neer dat het niet zou werken.

Na een zoektocht van bijna 2 jaar leerde ik via een vriendin het ras AKITA kennen. Zij was echter voorstander van de Japanse soort. De Shiba sprak me erg aan door het formaat maar toen ik eenmaal de Amerikaanse Akita zag was ik verkocht. Vele malen mooier als een Husky en wat een prachtbeest en karakter! De film 'Hachi' hebben we natuurlijk ook vrij snel gezien ;)

De Akita kwam op mij over als een hond met een 'menselijk' karakter en katachtige manier van leven: wij mogen ook niet iedereen/eigenwijs/trouw/beschermend/waardig en een kat gaat toch zijn eigen weg.

Vervolg van Marinka's verhaalDit artikel was zo mooi lang dat er een aparte pagina van is gemaakt. Lees hier verder »

Tot de volgende keer
groetjes, Marinka & kay

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar index-jouw-hond.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »