Kim, voor geen honderdduizend euro te koop

door Corry
(Utrech)

Bijna 1 jaar oud

Bijna 1 jaar oud

Onze Kim, een Tervurensche herder, hebben we als pup gekocht van een fokster die de puppies in huis liet opgroeien. We hebben haar opgehaald na 8 weken.


Wat een feest, zo, klein hondje in huis te krijgen, en wat een avontuur tot nu toe. Kim is ondertussen 17 maanden en uitgegroeid tot een prachtige hond. Lief, waakzaam, gehoorzaam, een hond om heel veel van te houden.

We zijn meteen met haar op cursus gegaan en zitten daar nu nog op. Zij luistert heel erg goed, volgt commando's op en vindt de cursus geweldig.

Elke dag gaan we naar het bos, Kim hoeft nooit aan de lijn in het bos, gaat niet achter fietsers of joggers aan, kortom zij gedraagt zich voorbeeldig.

Wij genieten elke dag van haar, zij gaat mee op vakantie en ook dat gaat heel erg goed.

Afgelopen zomer ging zij mee naar de camping, in eerste instantie hebben we haar vastgelegd aan een ketting, maar na twee dagen hebben we haar al losgelaten en bleef zij keurig bij de caravan. We gingen samen met haar zwemmen in een bergmeer, maken hele lange wandelingen.. kortom, we willen haar nooit meer kwijt!

Gelukkig is zij nog maar anderhalf en we hopen nog heel lang van haar te kunnen genieten, en niet alleen wij, ook de kleinkinderen zijn stapel op haar.

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar index-jouw-hond.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »