Mijn Beagle Lucky is mijn geluk !!

door Karina
(Utrecht (Leidsche Rijn))

Beagle Lucky

Beagle Lucky

Op deze foto wil ik jullie graag voorstellen aan Lucky, mijn droom van 13 jaar (voordat ik hem kreeg waren wij al lang en breed bij de Vereniging van Beagles in het Asiel geweest).


Helaas zei mijn man telkens "Nee" tot het moment dat ik het totaal niet meer verwachte. Dit was op een dag dat ik voor mijn schoonouders gezorgd had die ernstig ziek waren. Ik kwam thuis met het idee "Of het wordt vandaag Ja of het blijft Nee.

Tot mijn verbazing stond er een mailtje van mijn man en dochter in mijn mailbox. Hierop stond een foto van het nestje waar Lucky uit komt. Ik - die communicatie vaak belangrijk vind - heb zonder te overleggen direct de telefoon gepakt om te vragen of er nog een reutje was. Gelukkig was die er.

Eerder dan afgesproken gingen wij hierin. Ik kon niet wachten. Het was dan ook direct wederzijdse liefde op het eerste gezicht. Dit is het nog steeds.

Lucky heeft mij dan ook de weg gewezen naar het uitbreiden van mijn praktijk.

Aangezien ik echter nog veel wil leren en ik het gevoel heb dat Angelique hier de aangewezen persoon voor is zullen jullie ons waarschijnlijk nog vaak zien.

Hopelijk voelen / ervaren jullie dan ook het Geluk dat Lucky uitstraalt. Voor mij een droom die eindelijk is uitgekomen !!

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar index-jouw-hond.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »