Mijn kleine Lellebel

door Linda
(Noord-Brabant )


Lieve klein Belle,

We wisten dat deze dag zou komen. De laatste weken was je niet meer zo gezond. En hoewel we nog goede hoop hadden was het moment toch ineens daar. Het overviel me, en ik denk ons allemaal.

Je was altijd een kleine, gezonde, vrolijke spring in het veld. Maar het afgelopen jaar werden de blokjes om steeds kleiner, tot uiteindelijk verplicht een plasje en wat meer om zo snel mogelijk weer een lekker plekje in huis te kunnen bemachtigen. Slapen was toch ook wel een favoriete hobby, maar nu je ouder werd je voornaamste bezigheid.

Ik ben blij dat ik de mogelijkheid had om nog een laatste keer te komen knuffelen. Want hoewel ik dan al enkele jaren niet meer thuis woonde, was je nog steeds net zo goed mijn hondje.

Het verdriet en de leegte die je achterlaat is groot. Ik weet dat het beter is zo. Met een waardig afscheid en veel leed is je bespaard gebleven. Maar kleine toettie wat ga ik je missen. We hebben ruim 12,5 jaar samen gehad. En ik koester ze allemaal.

Ik probeer mijn tranen wat te drogen door de gedachten dat het nu goed met je gaat. Dat je op een mooie plek bent. Vrij van ongemakken.

Ooit zien we elkaar weer. Tot dan mijn lieverd. Slaap zacht, en droom fijn.

Ik mis je verschrikkelijk. Ik hou van je kleine lieverd. Voor altijd in mijn hart.

Comments voor Mijn kleine Lellebel

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Nov 18, 2014
Sterkte!
door: Anonymous

Mooi geschreven. Sterkte komende tijd.

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Herdenk je hond - Honden In Memoriam.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »