mijn vriend

door Jos
(Vianen)

Kenshi als klein Akita pupje

Kenshi als klein Akita pupje

Kenshi als klein Akita pupje
Kenshi
Jos met Kenshi

Waarom een Akita? Nou, ik had een Fox Terrier en dat was mijn maatje tot dat hij ziek werd en naar mijn mening te vroeg is weg gegaan.


Ik had alles verteld aan de dierenarts en naar 6 weken had hij door dat hij was uitgedroogd dus te laat. Ik heb hem moeten laten inslapen.

Dat heeft zoveel pijn gedaan dat ik zei "niet meer een hond, tenzij..." en wat doet het geval zich voor na 7 maanden: ik zit te zappen op tv op film net en wat zag ik daar de film Hachiko. Ik ben echt geen watje, maar ik zat wel te janken voor de tv en voelde de pijn en het verdriet van mijn hond Roy. Ik heb de film nogmaals gezien en zag de trouw en vriendschap van het ras Akita Inu en ben mij er in gaan verdiepen.

Ik vond er de zelfde band als met mijn Fox Terrier, ben naar een kennel gegaan en heb er een uitgezocht op basis dat de hond mij heeft gekozen en ik niet hem - waardoor je al een band met de hond hebt.

Hij brengt vreugde in je leven, het is geen bevlieging van "wat is dat een mooie hond die wil ik ook", maar nu genoeg verteld... hier zijn de foto's van mijn vriend Kenschi.

Groetjes,
Jos

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar index-jouw-hond.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »