M’kito 14 maanden wat een hond!

door Oona
(België)

M'kito beer

M'kito beer

M'kito beer
Akita 14 maanden
M'kito 14 maanden

Ik kan beter zeggen wat een beer! Ondertussen is hij 68 cm groot en weegt hij 37 kilo.


Hij luistert nog steeds goed maar hij kan niet meer los lopen.

Wanneer hij 1 jaar werd begon ook het echte akita karakter vorm te krijgen. Wat wil zeggen. Zelfstandig als hij is durft meneer er echt tussenuit te glippen. En wanneer hij in de auto zit dan is de grote kofferbak nog te klein wanneer hij honden op straat ziet. Er zit dan echt een grumpy beer in de kofferbak.

We hebben al een paar keer afgesproken met andere Akita baasjes en dan blijkt dat kito toch echt wel een sociale beer is en leuk kan spelen met andere honden.
Het is leuk om je eigen hond te leren ontdekken.

Maar je mag nog zoveel Akita huiswerk maken je gaat het pas begrijpen als je er zelf eentje hebt. Een Akita hebben betekent out of the box denken en leren om compromissen te sluiten.

Vandaag is de stadswandeling wel heel erg saai hoor baas. Ja kito ik beloof je dat er op de volgende muisjes zullen zitten. Dan krijg je van die prachtige kattensprongen kado.

We houden beide van erg veel afwisseling en doen dan ook geen 2 keer hetzelfde rondje na mekaar. We hebben de buurt en de natuurgebieden hier dan ook al erg goed uitgekamd. Zo wij zijn weer klaar voor het volgende avontuur.

Oja kito wil nog even zeggen dat het toch goed gekomen is met de 15 jarige poes die hier al woonde en die honden echt haatte. Ze komt inmiddels al terug naar beneden en jaagt mij uit de zetel. Als ze dan staat de grommen dan ga ik maar loeien. Dan klinkt het hier in huis A capella .

Groetjes en tot de volgende keer!
Kitobeer en Oona

M'kito als klein pupjeDe eerste week met Akita pup M'Kito Go Of Ramskaspel Kensha
en het vervolg van die week.

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar index-jouw-hond.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »