MP3 vuurwerkgeluiden voor honden

door Sandra Pellaerts
(IJsselstein)

Chihuahua Rico

Chihuahua Rico

Chihuahua Rico
kruising Chihuahua / Franse bulldog Diesel

Na inschrijving op de hondenkrant (die ik overigens heel erg leuk en heel informatief vind) wacht ik nog steeds op de mail met de MP3 met vuurwerkgeluiden... die lijkt mij een oplossing nl.


Ik heb twee hondjes, een Chihuahua die Rico heet en een kruising Chihuahua / Franse bulldog die Diesel heet (ik noem hem lekker diezie).

Rico is zich afgelopen week het apelazerus geschrokken van een harde vuurwerkknal, want helaas begint die ellende weer. Dies trekt zich er niks van aan en blijft volkomen onverstoorbaar, maar Rico is meteen een bonk stress en rent doodsbang weg met zijn staartje omlaag.

Dat is natuurlijk heel zielig en erop reageren maakt het erger, dus ik zeg niks en loop gewoon door. Eenmaal weer binnen ontspant hij wel weer en is hij weer snel de oude.

Ik wil dus proberen om hem er beter aan te laten wennen, hopelijk raakt hij dan niet meteen weer zo ontzettend in paniek. Maar goed... die MP3 komt dus maar niet, en dat is toch wat vreemd.

Groetjes,
Sandra

Antwoord van Barbara:

Hoi Sandra,

Allereerst leuk te horen dat je de Hondenkrant informatief vindt. Zo is ie ook bedoelt. En excuus voor de verwarring rondom de vuurwerk MP3. We zitten in een overgangsfase met het laten vervallen van de ledenpagina waar deze op stond.

De vuurwerk-MP3 is hiermee komen te vervallen. Teveel leden hadden namelijk inlogproblemen met de ledenpagina. Vaak lag dat aan de browser of het verkeerd intypen van het wachtwoord. Al met al heb ik besloten dan de pagina maar te verwijderen. De MP3 is te groot om met de mail te versturen.

Het goede nieuws is dat je deze file nog wel kunt downloaden door lid te worden van 'HoundBytes' op www.best-dog-food-guide.com (zie button in menubalk bovenin die site). Direct daarna kun je je dan als je dat wilt weer afmelden. Het gaat daar overigens om bonus #4, dat is dezelfde MP3.

Groetjes en succes,
Barbara

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Vragen & Antwoorden.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »