Privacybeleid, cookieverklaring en disclaimer

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht!

Privacy Policy

Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Puppies-en-Honden.com

Puppies-en-Honden.com respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Puppies-en-Honden.com verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Puppies-en-Honden.com gebruikt jouw gegevens uitsluitend voor dat doel waartoe je ze ter beschikking hebt gesteld.

Over mij

Puppies-en-honden.com wordt beheerd door Amylion, KvK 30244167. De website draait momenteel op Puppies-en-Honden.com, maar zal in de toekomst hernoemd worden naar VanPupTotHond.nl.

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK nummer
  • IP-adres
  • Btw nummer

Puppies-en-Honden.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar bezoekers de volgende diensten te leveren: Als je een vraag stelt, hebben we je naam en e-mailadres nodig om te kunnen antwoorden.

Met jouw toestemming gebruiken wij je gegevens om je te informeren over nieuwe toevoegingen op de website of bepaalde petities over de onderwerpen die op de website worden behandeld. Je dient na inschrijving altijd je mailadres te bevestigen, zodat wij zeker weten dat niet iemand anders jouw mailadres heeft misbruikt. Je kunt je eenvoudig uitschrijven door te klikken op de link die onderaan elke nieuwsbrief staat. Alleen na een dubbele opt-in zul je mails van Puppies-en-Honden.com ontvangen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Puppies-en-Honden.com verkoopt jouw gegevens niet

Puppies-en-Honden.com zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Onderaan elke mail vind je een uitschrijflink zodat je jezelf altijd weer gemakkelijk kunt afmelden.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Google Analytics

Door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden er cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier: https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vindt je de verschillende privacy verklaringen:

Reactie-Module

Op de website worden twee systemen gebruikt. (1) De reactie-module onderaan een artikel, waar je een comment kunt invullen, maakt gebruik van het comment-systeem van Facebook. (2) Verder vind je op bepaalde pagina's een invulformulier om zelf een hele nieuwe pagina toe te voegen aan deze website. Dat formulier kent aanvullende voorwaarden zoals een verklaring van jou dat je eigen tekst hebt gebruikt (en dus geen plagiaat pleegt) en indien je een foto upload de verklaring dat je toestemming geeft deze te gebruiken en dat jij ook het recht om deze toestemming te verlenen (je hebt dus geen plaatje van Google geplukt bijvoorbeeld, maar het is een eigen gemaakte foto van jouw hond). Op zo'n nieuwe pagina kunnen ook weer reacties worden geplaatst door bezoekers. Deze hele systematiek wordt afgehandeld door onze hosting provider Solo Build It!.

Externe links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten puppies-en-honden.com om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via barbara@puppies-en-honden.com.

Hoe werkt Puppies-en-Honden.com haar Privacy policy bij?

Deze privacy policy kan tussentijds aangepast worden om veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in dit document, zie je aan de datum bovenaan het document zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in deze Privacy policy aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al je gegevens. Wanneer je onze website bezoekt, ga je akkoord met de op dat moment geldende voorwaarden van de Privacy policy.

Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2018

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. Puppies-en-Honden.com gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

De cookies maken het mogelijk om commissie te ontvangen mocht je een product kopen naar aanleiding van een advertentie op onze website. Het product is voor jou niet duurder, de commmissie wordt betaald door de winkelier (bijvoorbeeld Bol.com) en gaat van zijn marge af. We bouwen geen persoonlijke profielen op. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het surfen geen cookies ontvangt (zie ook hieronder).

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven zoals Google Adsense (dit is zo ingesteld dat alleen niet-gepersonaliseerde advertenties worden getoond), Daisycon en TradeTracker om advertenties weer te geven wanneer je onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet je naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over je bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin je wellicht geïnteresseerd bent.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen: Schakel 'cookies van derden' automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties. Geef in je browserinstellingen aan dat je niet 'getrackt' wilt worden Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein. Via de website Your Online Choices (http://www.youronlinechoices.com/nl/) kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Puppies-en-Honden.com. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Op deze website kom je ook advertenties van Google tegen. Google bepaalt volautomatisch welke advertenties worden getoond; wij hebben daar geen invloed op. Het zijn random advertenties en niet toegespitst op jouw profiel. Dit is een afweging tussen privacy en relevantie, waarbij we voor privacy hebben gekozen. Het nadeel is dan wel dat je advertenties kunt zien die totaal niet relevant zijn voor jou.

Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Puppies-en-Honden.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Niet alle Akita's zijn gelijk en het exemplaar dat de hoofdrol speelt op deze website is mogelijk een uitzondering (die de regel bevestigd?). Vanwege de grote liefde en passie voor dit hondenras, en specifiek voor Kensho, zijn delen van deze website geschreven met een rose bril (dat was dan Barbara)  . Puppies-en-honden.com is zich hiervan bewust. Aan allen die zich daaraan storen het advies: zet ook eens een rose bril op, de wereld wordt er zoveel mooier van! Voor de nodige objectiviteit, kennis en ervaring kun je terecht bij Angelique. Zij heeft jarenlang ervaring met het begeleiden van hondeneigenaren bij opvoeding en gedragstherapie van honden.

Volg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »