Stem mee: Verbod op E-Collar (Belgie)

door Tineke
(België)

Help ons aub om een stem uit te brengen zodat we het verbod van elektronische halsbanden kunnen verwezelijken in Belgie!

De minister van Dierenwelzijn Ben Weyts heeft interesse in ons voorstel, maar wil een meer uitgebreid verslag. Ik wil hier helemaal geen debat starten over de politiek of over het verbod zelf.

Ik vraag enkel de steun van iedereen met een hart voor dieren en het verstand op de juiste plaats!

BAN DE E- COLLAR IN BELGIE

Jullie kunnen ons helpen door je slechte ervaring met zo een e-collar te delen via ban.ecollar@gmail.com

En / of te vragen aan de minister om de verkoop en het gebruik op dit tuig te verbieden via het mediakanaal facebook/twitter/instragram,... met de hashtag #‎banecollar‬

Tineke

Comments voor Stem mee: Verbod op E-Collar (Belgie)

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Jul 05, 2016
e-collar wonderhulpmiddel
door: ronny

Als e-collar verstandig gebruikt word is dit een heel goed hulpmiddel : ik ga zeer veel wandelen met mijn hond ,hij draagt een e-collar ,als hij stuk vuil of een dooie vogel of konijn in zijn muil heeft , hoe kan je dit afpakken , hij maakt er spelleke van en naar vreemden die proberen zou hij zeker bijten ,mijn hond is zeer goed getraind , met 1 trillingske, GEEN ELECTRIEK, laat hij het vuil direkt vallen en komt blijgezind bij mij : IS E-COLLAR DAN ZO SLECHT????

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Waarom mijn hond blaft.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »