Stichting Hondentraining Breda - Breda -

door Peter
(Breda)

Bij Stichting Hondentraining Breda willen wij graag werken aan het voorkomen van problemen door een goede puppytraining te verzorgen en voor de puberende honden een goede gehoorzaamheidstraining. Ook oudere honden kunnen veel leren bij onze gehoorzaamheidstraining.

Is er onverhoopt een gedragsprobleem, dan kunt u bij Stichting Hondentraining Breda terecht voor de heropvoeding dan wel het oplossen van gedragsproblemen.

Zijn alle problemen voorkomen dan wel verholpen, dan hebben zowel cursisten als honden veel plezier aan de recreatieve trainingen zoals de gehoorzaamheidstraining, Rally-O, Treiball enz.

Contact:
www.hondentraining-breda.nl
hondentrainingbreda@gmail.com
06-27220974

Comments voor Stichting Hondentraining Breda - Breda -

Gemiddelde waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Jul 15, 2013
Waardering
starstarstarstarstar
puppytraining
door: Liedje

Ik heb hier een socialisatie- en puppycursus gedaan: zowel mijn puppy als ik hebben hier met veel plezier aan meegedaan. Ook de vervolgcursus volgen wij met veel plezier. De lessen worden gegeven door gediplomeerde vrijwilligers die dit met veel enthousiasme doen, zowel bij warm weer als bij koud weer. Complimenten hiervoor!!

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Hondenprofessional Gids.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »