Straat op stelten door onze hond Beau

door Rob Landweer
(Nederland)

Beau

Beau

Mijn hond Beau is heel bijzonder omdat ze zo lekker eigenzinnig is.


Laatst liet ik haar 's morgens om 05.00 uur uit voordat ik naar mijn werk ging. Niet dus. Beau dacht bij zichzelf, ik laat mijzelf wel uit. De voordeur open Piewwwwwfff weg was ze..

In geen velden of wegen te bekennen.Alle bekende favoriete plekjes bekeken, alles afgezocht, geen Beau. Later nog met de auto, maar ze was nergens te bekennen.

Achteraf hoorde ik dat ze rond 08.00 weer netjes bij de voordeur zat. De buurvrouw probeerde haar naar binnen te lokken maar helaas pindakaas. Beau ging er als een haas vandoor.

Het schijnt dat ze bij de Jumbo op de hoek op bezoek is geweest. En bij andere mensen een tijd in de tuin heeft gelegen waar ze met een andere hond het goed kon vinden. Intussen was de hele straat in rep en roer vanwege het zoeken naar de hond.

Andere honden werden ingezet als lokvogel, maar niets mocht baten. Een medewerker van de Esso is nog op de fiets achter Beau aangegaan. Maar Beau liet zich niet zo snel vangen. Het was haar feestje. Vrijheid Blijheid.

Uiteindelijk zat ze weer bij de voordeur en heeft de buurvrouw haar in de garage kunnen lokken met een stukje worst. Toen snel de garagedeur dichtgedaan. Daarna naar huis, en heeft ze heerlijk geravot met de hond Koosje, en de katten Karel en Loesje.

Vanaf dit moment is Beau de bekendste hond van de wijk.

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar index-jouw-hond.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »