Ontvang onze Hondenkrant

Meld je aan via het inschrijfformulier

De Van Pup tot Hond Krant (kortweg 'Hondenkrant') is voor iedereen die geïnteresseerd is in puppies en honden (en dat vervelende gepuber daar tussenin ).

Meld je aan

Wat je kunt verwachten als je lid bent

Barbara vindt het leuk je op de hoogte te houden van updates op de site, leuke nieuwtjes over Kensho, Akita's en natuurlijk ook andere hondenrassen  . Wanneer je iets leuks of interessants hebt gezien op deze website zul je deze krant graag lezen en... je kunt je altijd weer op elk moment - zonder vragen - uitschrijven.

Leer je hond beter begrijpen met tips van gastauteur Angelique

In de Hondenkrant kun je ook een tip, artikel of illustratieve anekdote tegenkomen van Angeliqe. Ik heb haar gevraagd om als gastauteur regelmatig een bijdrage te leveren vanuit haar professie.

Angelique heeft van haar passie haar werk gemaakt. Ze is fulltime bezig met het begeleiden van mensen bij de (her)opvoeding van hun hond. Daarbij gebruikt ze de allernieuwste inzichten gebaseerd op kalmerende signalen en conflictvermijdend gedrag.

Met haar begeleiding ontdekken mensen het ware wezen van hun hond en het gooit de nog overheersende dominantietheorieën behoorlijk op zijn kop. Als je ook hebt gemerkt dat de praktijk met jouw hond anders is dan de theorieboekjes dan opent deze nieuwe manier van omgaan met je hond de deur naar een (nog) fijner leven samen.

Hieronder zie je een foto van ons en onze honden.

vakantie met akita hond Barbara met haar Akita Kensho
alaskan malamute hond Hondentrainer Angelique met haar Alaskan Malamute

Heb je je nog niet ingeschreven?

Maar goed dat we dan nog zo'n inschrijfformulier voor je klaar hebben gezet .

Twijfel je nog? Probeer het uit, het is gratis en je kunt je op elk moment met een simpele muisklik weer uitschrijven.Pay it forward & deel dit met je vrienden