Wanhoop nabij - iedereen stress na een verhuizing

door Frederiek
(Groningen)

hier zijn ze dus, die bandieten!

hier zijn ze dus, die bandieten!

Ik ben ook tegen blafbanden en tegen stembanden doorsnijden. Maar ik ben nu wel de wanhoop nabij.

Ik heb drie Cocker Spaniels, twee vrouwtjes, moeder en dochter en een mannetje. Ooit wilde ik er mee fokken maar daar heb ik wel van afgezien.

Na veel geworstel had ik een redelijk evenwicht in de roedel. Maar nu ben ik net verhuisd naar een seniorenwoning. Er zit een school achter dus ik dacht, die senioren zijn wel wat gewend daar. Maar wat gebeurt er? Door de verhuizing misschien raken beide teven loops en mijn reu, toch al wat drukker de laatste tijd is helemaal van zijn paadje af.

Kan ze al niet meer samen uitlaten, want dan gaan ze dekken en moet ik vechten om het te voorkomen. Maar laat ik ze apart uit dan de achterlaters om de rest roepen.

Zindelijk zijn de teven ook niet meer. Ze bevuilen het huis waar ze maar kunnen. En dat terwijl ik ze hier nu veel meer uitlaat dan vroeger want het is een leuk dorp met een leuke uitlaatomgeving.

Ik moet nog wel eens weg vanwege de verhuizing en dan gillen de honden de hele buurt bij elkaar. Ik heb nu zoveel stress, dat ik er kiespijn van heb zonder echt een ontsteking te hebben. Als ik er ben zijn ze nu wel rustiger.

Comments voor Wanhoop nabij - iedereen stress na een verhuizing

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Jun 03, 2014
stress van verhuizen bij honden
door: Anonymous

Als je toch niet met ze gaat fokken, geef ze de pil of laat ze steriliseren of de reu laten castreren.

Wat huilen betreft is vooral de stres van verhuizen naar nieuwe omgeving en dat jij met regelmaat weg moet is voor hen frustrerend.

Het zal na periode wel verbeteren.

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Waarom mijn hond blaft.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »