Zou een Akita kunnen samen leven met een Sharpei ?

door Demittenaere cindy
(Belgie)

Hallo, wij hebben een Sharpei. Heel lief en social zowel tegen volwassen mensen als bij kinderen. Hij kom met iedere hond overeen, we hebben hem tweejaar geleden geadopteert. Hij is een mannetje.


We kunnen nu ook een Akita van 7 maanden adopteren een meisje. De vraag is of dat zal gaan om de twee samen een prachtige leven te geven, hier bij ons in de Ardennen.

Groetjes cindy

Comments voor Zou een Akita kunnen samen leven met een Sharpei ?

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Akita reu met Sharpei teefje
door: Barbara

Hoi Cindy,

Toevallig heeft mijn Akita reu Kensho laatst een nieuw vriendinnetje gemaakt buiten bij het wandelen. En zij was een Sharpei. Het klikte enorm tussen die twee.

Zo moeilijk als hij is met reuen, zo gemakkelijk is hij naar teefjes. Een echte don juan ;-)

Als je een hond erbij neemt en je hebt al een Akita reu, zou ik altijd adviseren om voor een teefje te kiezen... ongeacht het ras.

Natuurlijk geen garanties, en natuurlijk moet je ze met beleid bij elkaar introduceren. Ze moeten elkaar ook aftasten en met elkaar leren leven maar dat gaat vast goed komen daar in de Ardennen. Laat ze buiten aan elkaar wennen tijdens een wandeling voordat ze elkaar binnen zien, dat scheelt.

Groetjes en succes,
Barbara

Klik hier om je eigen comments toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Vragen & Antwoorden.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »