Zwiepstaart maar begrijpen doe ik het niet

door Reny
(Yde)

Ja hoe begin ik, ik heb een geweldige bouvier. Hij is 20 mei 2 jaar geworden. Na 1 jaar gecastreerd wegens enorm dominant gedrag.


Nu heb ik weer problemen en ik wil hem zo graag begrijpen. Want over het algemeen is het gewoon een super geweldige hond en mijn kameraad.

Als ik let op zijn staart, doorgaans hangt die lekker ontspannen naar beneden, maar vaak is de staart in een krul tot op zijn rug.

Ga ik hem aaien gaat zijn staart half en kwispelen rustig kwispelen. Buiten loopt hij vaak met de staart tot op de rus maar in spannende situaties gaat zijn staart naar beneden, maar zal dan wel uithalen daar hetgeen wat spannend is.

Als mijn oudere boef wel bij me wil zitten dan komt de jonge( waar ik het over heb nu) er aan houd zn kop laag staart half en zwiept heftig met zn staart.

Ook als hij gaat slapen gaat hij op zijn rug liggen en als hij op zn rug ligt poten omhoog zwiept hij ook paar keer heftig met zijn staart. Ik ben nu ondertussen wel erg nieuwsgierig geworden wat hij hiermee nu steeds bedoeld.

Wie kan mij meer vertellen over deze zwiepstaart?

Klik hier om een comment achter te laten

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is heel simpel. De volgende stap? Klik hier en ga terug naar Kwispelstaarten.


Pay it forward & deel dit met je vriendenVolg en 'like' ons

Word nu lid

In de spotlights

  1. Verliefde Velvet
  2. American Akita
  3. Drie Akita's
  4. Akita M'kito
Hondenrassen met foto »